Bedrijfsreportage

Waarom een bedrijfsreportage?

Het is erg belangrijk dat een bedrijf zich goed presenteert. U zult zien dat klanten, uw netwerk en potentiële klanten zich sneller aangesproken voelen. Zo laat u als bedrijf niet alleen zien wat u doet maar het geeft ook een gevoel van openheid, betrouwbaarheid en verbinding. Ik zorg er voor dat de essentie, kracht en sfeer van uw bedrijf goed op de foto naar voren komt.

Waar kunt u de foto’s voor gebruiken?

Een goede fotoreeks van uw bedrijf is essentieel van belang. Denk met name voor de site, het foldermateriaal en de jaarverslagen. Daarnaast kunt u de foto’s gebruiken voor persdoeleinden, media of als een sfeervolle wanddecoratie voor een stijlvolle aankleding van uw bedrijf.

Wat zijn mijn kenmerken als fotograaf?

Ik fotografeer op een oprechte en pure manier. Ik ervaar het als mijn grote passie en uitdaging om de sfeer en kracht van uw bedrijf door de foto te laten spreken. Daarnaast zijn er altijd wel een aantal aandachtspunten die de opdrachtgever bij voorkeur naar voren wil brengen. Wanneer deze drie, de sfeer, productie en aandachtspunten op beeld staan is de reportage compleet en kan het bedrijf zich optimaal naar buiten toe presenteren.

Beeld zegt vaak meer dan tekst